Welkom op onze webshop! Free shipping in België vanaf €75
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue Shopping

  Is je bestelling niet wat je ervan verwacht had? De foute maat of is de inhoud misschien beschadigd? Geen probleem! Je kan het artikel ruilen of terugsturen binnen de 14 dagen nadat je het pakketje hebt aangekregen.

  Je mag je pakket opsturen naar

   

  Zoomoon

  Riemstraat 17

  2000 Antwerpen

   

  We verwachten je retour terug binnen de 14 dagen nadat je het pakketje hebt ontvangen. Nadat we jouw retour hebben ontvangen storten we de aankoopprijs van het product terug binnen de 14 dagen. Indien je het artikel graag wil ruilen, sturen we een andere maat op of het artikel dat je graag in de plaats wilt. Als het niet meer in voorraad is sturen we een bericht met de nodige info. Indien je een artikel in de plaats wil vragen we om €5 verzendkosten te storten op volgend rekeningnummer:

  BE74363153023907 op naam van ZOOMOON bvba

  Je kan je pakketje ook altijd komen afgeven in onze shop.

   

  RETOUR VOORWAARDEN

  De kosten om een artikel terug te sturen of te ruilen zijn voor je eigen verantwoordelijkheid. Dit geldt niet als wij zelf een fout hebben gemaakt of als er iets mis is met het geleverde product. Een item retourneren is steeds op verantwoordelijkheid van de klant. Indien het pakket laattijdig of niet aankomt (door fout van de gekozen leverancier bijvoorbeeld) bij ons, beloven wij geen terugbetaling.

   

  RUILEN

  Als je graag je artikel wil ruilen voor een andere maat of kleur is dit mogelijk. Ook ruilen voor een ander product kan, maar mail ons best hierover even op streaminglife@zoomoon.be

   

  BESCHADIGDE PRODUCTEN OF FOUTE LEVERING

  Is het geleverde artikel beschadigd of heb je het foute artikel aangekregen? Allereerst onze excuses voor het ongemak. Stuur een mailtje naar streaminglife@zoomoon.be met de aard van het probleem. We lossen dit probleem zo snel mogelijk op! De retourkosten worden volledig terugbetaald. Eens we het artikel hebben ontvangen zullen we nakijken of het betreffende artikel nog in stock is. Indien dit niet het geval is mag je het ruilen voor een ander artikel of storten we het geld terug. Dit bedrag zal binnen de 14 dagen terug op jouw rekening staan.